Tak Mölnlycke

TAK

Byte av tak

Vi på SSV Bygg utför alla typer av takarbeten både reparationer och byten av tak. Oavsett om du önskar hjälp med ett plåttak, papptak, tak med betong- eller tegelpannor har vi kompetensen och kunnandet som behövs.

En takläggning kan utföras i olika omfattning, allt utifrån behovet för ert tak. Allt från byte av takpannor till omläggning av läkt, papp, råspont. Tillsammans med vårt dotterbolag Göteborg Plåt & Montage utför vi själva alla typer av plåtarbeten för tak, allt från häng- och stuprännor till ränndalar, och hela plåttak.

Väljer ni ett nytt tak med SSV Bygg går vi tillväga enligt följande steg:

  1. Beroende på ålder och takets kondition lämnar vi på SSV Bygg ett förslag och en offert på nödvändiga åtgärder för byte av ditt tak.
  2. Vi använder egna ställningar runt ert hus, allt för ett smidigt och säkert byte av tak. Vi avlägsnar utifrån ert hus behov gamla pannor, läkt och papp samt gör en översyn och byter eventuellt utkänt råspont vid bytet av tak.
  3. Vid behov löser vi såväl plåtarbeten som översyn av skorsten, för plåtarbeten använder vi självklart behörig plåtslagare.
  4. Vi lägger ny papp, läkt och sedan nya takpannor. Vi på SSV Bygg arbetar med alla stora leverantörer av takpannor, såväl betong som tegel och självklart kan vi lämna förslag på vad som skulle passa för just ert tak.
  5. Hängrännor och stuprör monteras och taket är sedan färdigställt.

Vill ni veta mer om byte av tak eller önskar ni en offert för takläggning på ert hus? Tveka inte att kontakta oss på SSV Bygg redan idag.

Kontaktuppgifter hittar du här

Du kan också läsa mer om vad vi på SSV Bygg kan hjälpa dig med under fliken OM OSS samt se bilder från olika referensjobb under REFERENSER.