OM OSS

SSV Bygg är byggbolaget där du får hjälp med allt från dränering till takläggning. Vi värdesätter god kamratskap mellan kollegor och vill samtidigt att du som kund alltid skall känna dig trygg och nöjd med det arbete vi utför. Vi arbetar såväl med privatpersoner som företag, kommuner och byggbolag.

Vi på SSV Bygg kan bland annat stå till tjänst med:

Nybyggnation

Vi bygger både lösvirkes-, monterings- och attefallshus allt efter kundens önskemål. Läs mer här.

Om- och tillbyggnation

Vi utför alla typer av om- och tillbyggnationer av bland annat villor, radhus, kontor och industrilokaler. Läs mer här.

Reparationer och renovering

Vi hjälper dig med allt från invändig renovering av t.ex. kök och badrum till yttre markarbeten och fönsterbyte. Läs mer här.

Grund och gjutning

Vi utför allt från schaktning till gjutning och färdigställande av grund för bland annat villor, radhus, kontor och industrilokaler. Vi gjuter såväl torpargrund som betongplatta. Läs mer här.

Dränering husgrund

Vi utför dränering av husgrund på alla typer av hus och är certifierade att utföra arbete med alla de stora materialleverantörerna för dränering. Läs mer här.

Tak

Vi utför allt från omläggning av takpannor till ett komplett byte av tak och resning av nya takstolar. Tillsammans med vårt dotterbolag Göteborg Plåt & Montage utför vi även alla typer av plåtarbeten för tak, allt från häng- och stuprännor till ränndalar, och plåttak.  Läs mer här.

Fasad

Vi utför byte av fasad, oavsett om det gäller en mindre renovering av endast utsatta delar eller ett totalt fasadbyte med tilläggsisolering. Läs mer här.

Altan och stenläggning

Vi utför allt från bygge av altan och balkong till stenläggningar av gångar och parkering. Läs mer här.

Plåtarbeten

Tillsammans med vårt dotterbolag Göteborg Plåt & Montage utför vi även alla typer av plåtarbeten allt från hela plåttak till häng- och stuprännor, fönsterbleck, ränndalar och övrigt plåtarbete på hus och i trädgård. För takarbeten Läs mer här.

Oavsett storlek eller omfattning av din husdröm och ditt bygge så finns det inget jobb som är för litet eller stort för oss på SSV Bygg. Allt från tak till dränering – alla frågor är välkomna så tveka inte att kontakta oss idag!