NYBYGGNAD & TILLBYGGNAD

Utbyggnation med torpargrund Västra Frölunda
Utbyggnation med torpargrund Västra Frölunda

NY- OCH TILLBYGGNAD

Vi på SSV Bygg kan hjälpa er med både om-, ny- och tillbyggnader. Då vi både kan utföra markarbeten för att t.ex. gjuta en torpargrund eller bottenplatta samt har goda kontakter med både elektriker och VVS-installatörer blir vi ett säkert val för er totalentreprenad. Med många års erfarenhet från flera byggen och ett stort kunnande kan vi hjälpa er genom hela processen och till ett lyckat slutresultat.

SSV Bygg hjälper er bland annat med följande byggprojekt:
Nybyggnation
Vi bygger både lösvirkes- och monteringshus, allt efter kundens önskemål. Utifrån ritning och diskussion med husägaren arbetar vi fram en genomförandeplan och sköter alla leveranser, materialbeställningar och kontakter med underentreprenörer. Vårt mål på SSV Bygg är en smidig och trygg process för er som husägare, från start till färdigt hus.

Om- och tillbyggnation
Vi utför alla typer av om- och tillbyggnationer av bland annat villor, radhus, kontor och industrilokaler. Utifrån ritning och diskussion med husägaren arbetar vi fram en genomförandeplan och sköter alla leveranser, materialbeställningar och kontakter med underentreprenörer. Vårt mål på SSV Bygg är en smidig och trygg process för er som husägare, från start till färdigt hus.

Attefallshus, friggebod och garage
Vi utför byggnation av både attefallshus, friggebodar och garage. I dialog med husägaren kan vi ta ansvar för allt från schakt och markarbete till invändigt färdigställande av bygget. Utifrån ritning och diskussion med husägaren arbetar vi fram en genomförandeplan och sköter alla leveranser, materialbeställningar och kontakter med underentreprenörer. Vårt mål på SSV Bygg är en smidig och trygg process för er som husägare, från start till färdigt hus.

Fasadbyte och tilläggsisolering
Oavsett om ni önskar ett nytt utseende på ert hus eller om ni behöver byta er fasad p.g.a. ålder kan vi på SSV Bygg hjälpa er. Vi har lång erfarenhet av fasadbyten och tilläggsisolering.

Fönsterbyte
Vi byter såväl fönster som altan- och ytterdörrar. Du kan snabbt och smidigt uppdatera utseendet på ditt hus och samtidigt sänka husets U-värde och därmed energiåtgången. Vi arbetar med alla de största fönster och dörrtillverkarna och kan om så önskas lämna en rekommendation för just ditt hus.

Vill ni veta mer om vilka typer av byggnation vi kan hjälpa er med eller önskar ni en offert för ert bygge? Tveka inte att kontakta oss på SSV Bygg redan idag.

Kontaktuppgifter hittar du här