Dränering Furulund

DRÄNERING

Vi på SSV Bygg har många års erfarenhet av och kan hjälpa er med er dränering, stor som liten. En dränering görs för att hålla oönskad fukt borta från din husgrund, bottenplatta och källare. Alla typer av hus kan behöva dräneras och tillsammans med någon av våra duktiga medarbetare hos SSV Bygg tar vi fram ett förslag för er fastighet. SSV Bygg har över 30-års erfarenhet av dränering och är certifierade för att dränera alla sorters fastigheter. Vi fotograferar löpande arbetet och lämnar givetvis garanti på arbetet.

Visste du att: Tvärtemot vad många tror går det jättebra att dränera även på vintern. Fördelen när det är lätt tjäle i marken är att tomten skonas mer!

Vid en dränering med SSV Bygg går vi tillväga enligt följande steg:

  1. Vi träffas hemma hos er för att gå igenom ert hus behov därefter tar vi fram ett förslag med önskat kapillärbrytande material för just din dränering. Vi på SSV Bygg är certifierade och arbetar med alla de marknadsledande märkena för dränering bl.a. Ignucell drainPordrän och Isodrän.
  2. Vi använder egna grävmaskiner och dumprar som vi anpassar i storlek för just ert hus behov men också för att bevara er trädgård i största möjliga mån.
  3. Eventuell gammal dränering tas bort och källarväggarna slipas (för att släppa ut fukt) innan nya dräneringsrör och kapillärbrytande material installeras fackmannamässigt.
  4. Större stenar som kan skada dräneringen måste fraktas bort och dräneringsschakten fylls försiktigt igen med lämpligt material. Trädgården grovplaneras. Självklart finns också möjlighet att få trädgården både finplanerad, färdigställd och stenlagt.

Vill ni veta mer om dränering eller önskar ni en offert för dränering av ert hus? Tveka inte att kontakta oss på SSV Bygg redan idag

Kontaktuppgifter hittar du här

Du kan också läsa mer om vad vi på SSV Bygg kan hjälpa dig med under fliken OM OSS samt se bilder från olika referensjobb under REFERENSER.