Byte tak Sälen

ALTAN & UTERUM

Vi på SSV Bygg utför alla typer av altanbyggen och uterum. Funderar du på ett platsbyggt uterum eller kanske en altan i flera etage? Kontakta oss på SSV Bygg då vi har flera års erfarenhet och kan hjälpa er genom processen. Vi tar ansvar för såväl schaktning och grävarbeten för plintar till altanen eller uterummet som materialbeställningar och färdigställande. I dialog med husägaren genomför vi hela processen fram till en färdig altan eller ett färdigt uterum. Självklart är vi uppdaterade med de senaste bygglovsreglerna och kan hjälpa er med information.

SSV Bygg hjälper er bland annat med följande byggprojekt:

Altan och balkong
Vi utför både byggen av altaner i marknivå och balkonger på träkonstruktion (plintar) samt infästa i huskroppen. Vi lämnar också tips och förslag för inklädnader och finish för att få en altan eller balkong som på bästa vis smälter in med ert hus och er omgivning. Vi har många års erfarenhet av byggnation samt finsnickeri, den optimala kombinationen för ett lyckat altan- eller balkongbygge.

Uterum
Ett uterum är drömmen för många och något som kan gå i uppfyllelse tillsammans med oss på SSV Bygg. I dialog med husägaren och utifrån ritning kan vi genomföra allt från schaktning till färdigställande och insättning av skjutdörrar i glas.

Vill ni veta mer om altan, balkong eller uterum eller önskar ni en offert för något av detta? Tveka inte att kontakta oss på SSV Bygg redan idag.

Kontaktuppgifter hittar du här